Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ME ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Aνχος επικρατει στην ομαδα και στο κοσμο του ολυμπιακου για την κληρωση στο champions league .Οπως ολοι ξερουμε οι ομαδες που θα κληρωθουμε θα ειναι αρκετα δυσκολες αλλα ο ολυμπιακος πιστευει στη καλυτερη δυνατη κληρωση.

Με τους ομιλους πλεον να ξεκαθαριζουν ,θα δωσουμε και παλι τη καταταξη με τους πιθανους αντιπαλους.


Στην αρχη στο πρωτο γκρουπ πρωτη πρωτη βλεπουμε την Μπαρτσελονα ,η Λιβερπουλ ειναι η δευτερη στη σειρα ,στη τριτη σειρα η Τσελσι,η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ,ειναι η Μιλαν ενα μεγαλο ερωτιματικο,ειναι η Αρσεναλ,ειναι η Σεβιλλη τριτη στην Ισπανια ,και ειναι και η Μπαγιερν σαφως η χειροτερη απο τις οκτω που ενδεχομενος αυτη να ειναι που θα βρει ο Ολυμπιακος γιατι οι αλλες ειναι σε παρα πολυ καλη φυσικη κατασταση


Στο δευτερο γκρουπ και εκει υπαρχουν παρα πολλα δυνατα ονοματα ειναι η Λιον,ειναι η Ιντερ ,η Ρεαλ,ειναι η ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ,ειναι η Πορτο,η Γιουβεντους,Ρειντζερς.


Στο τριτο γκρουπ που ειναι μεσα και ο ολυμπιακος υπαρχουν οι ομαδες Ολυμπιακος ,Μρσειγ,Ντιναμο Κιεβου,Στουτγκαρδη,Φιορεντινα,Ατλετικο Μαδριτης,Μπορντο,Μπεσικτας.


Στο τεταρτο γκρουπ : υπαρχουν οι ομαδες Βολφσμπουργκ,Στανταρ Λιεγης,Μακαμπι Χαιφα,Ζυριχη,Ρουμπιν Καζαν,Ουρινεα Ουριζιτσενι ,ΑΠΟΕΛ,Ντεμπρετσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου